nieuws

Kitty en Gerald uit Denekamp maken tongen los met deelname aan 'Alle dagen seks'

Kitty en Gerald op tv
Kitty en Gerald op tv
De 39-jarige Kitty en de 47-jarige Gerald uit Denekamp maken de tongen los met hun deelname aan het televisieprogramma 'Alle dagen seks' van de KRO. Donderdagavond was de eerste van drie live-uitzendingen van het programma.
Aan het programma doen vier stellen mee die uitgedaagd zijn om dertig dagen lang elke dag seks met elkaar te hebben. In de live-uitzendingen vertellen ze over hun ervaringen en over wat dat met je doet als stel. Ook houden de stellen videodagboeken bij op de website van het programma.

Open over seks

Kitty en Gerald hebben al twintig jaar een relatie met elkaar en hebben twee dochters van 12 en 15 jaar oud. Ze vallen op vanwege hun openheid, ook in de dagboeken. Ze vertellen openlijk hoe ze het met elkaar doen en waar en hoe ze het vonden. Ook doen ze er niet moeilijk over dat ze bijvoorbeeld wel eens samen naar porno kijken.
Tijdens de eerste live-uitzending vertelden ze dat ze verbaasd zijn over de reacties in Denekamp. Ze krijgen positieve reacties, maar ook heel veel afkeurende. Kitty vindt het jammer dat er kennelijk nog zo'n taboe rust op seks. Ze snapt de ophef niet. Ook op social media wordt veel over het stel gesproken.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.