nieuws

Speciale Facebookpagina voor ontvoerde Isra uit Goor, vandaag is ze 13 geworden

Foto van Isra uit 2007
Foto van Isra uit 2007
In overleg met haar familie in Nederland is een speciale Facebookpagina aangemaakt voor Isra Aksema uit Goor. Isra werd in 2004 ontvoerd naar Libië door haar vader. Vandaag is ze dertien jaar oud geworden.
De vader had vlak voordat hij Isra ontvoerde haar moeder Marisse van der Burg vermoord. Hij werd bij verstek veroordeeld tot levenslang, maar is op vrije voeten in Libië. Er is de afgelopen jaren, met name door haar opa en oma, van alles geprobeerd om hem en Isra naar Nederland te krijgen, maar dat is niet gelukt.
Met de Facebookpagina willen de initiatiefnemers laten weten dat ze niet vergeten zijn wat er is gebeurd en dat ze nog altijd hoop hebben dat Isra terug kan komen naar Nederland. De pagina is gemaakt in overleg met de familie en de politie. De Facebookpagina heeft inmiddels bijna duizend likes.
De hoop is dat Isra zelf de Facebookpagina vindt zodat ze er mogelijk toch nog weer een ontmoeting komt met haar familie in Nederland. Omdat ze waarschijnlijk geen Nederlands kan is er ook een pagina in het Engels en in het Arabisch gemaakt.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.