nieuws

Al ruim 2.500 likes op Facebookpagina ontvoerde Isra uit Goor

De Facebookpagina voor de naar Libië ontvoerde Isra uit Goor had rond het middaguur al ruim 2.500 likes opgeleverd. De pagina werd gisteren in het leven geroepen, omdat ze die dag 13 jaar werd.
Isra werd enkele weken voor haar derde verjaardag ontvoerd door haar vader en meegenomen naar zijn vaderland Libië. Daarvoor had hij de moeder van Isra vermoord in hun huis in Goor. Drie jaar later werd de man bij verstek veroordeeld tot levenslang, maar hij loopt in Libië vrij rond.

Facebookpagina in drie talen

Sinds de ontvoering van Isra is van alles geprobeerd om met haar in contact te komen. Vooral haar grootouders hebben geen mogelijkheid onbenut gelaten.
De Facebookpagina is in het Nederlands, Engels en Arabisch opgesteld. De initiatiefnemers hopen dat Isra op een goed moment zelf de pagina ziet en contact opneemt.

Initiatiefnemers Hans Kamperman en Elly Sjouw

De Facebookpagina is een initiatief van Hans Kamperman en Elly Sjouw. Kamperman was ten tijde van de moord en ontvoering onderzoeksleider bij de politie. De zaak heeft hem sindsdien niet meer losgelaten. Drie jaar geleden ging hij met pensioen, maar de ontwikkelingen rond Isra laten hem niet los.
Elly Sjouw werkt ook bij de politie, maar zegt vooral als moeder van een ongeveer even oude dochter betrokken te zijn bij de ontvoering van Isra.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.