nieuws

Nieuw muziekevenement: RTV Oost 70's & 80's Party

Wipneus & Pim
Wipneus & Pim
Met regio-deejays en Wipneus & Pim RTV Oost organiseert al jaren haar populaire muziekweken ‘Sweet 70’s’ en ‘Back to the 80’s’. Op zaterdag 27 september zullen deze populaire muziekweken voor de allereerste keer worden afgesloten met de ‘RTV Oost 70’s & 80’s Party’ in Evenementenhal Hardenberg. De grote ‘Klepperzaal’ zal worden omgetoverd tot de grootste discotheek van Overijssel met een fantastisch podium, een dansvloer ter grootte van een zestienmetergebied, het allerbeste licht en geluid en louter dansmuziek uit de tijd van toen. Dit mag je niet missen!
Deejays
Zes regionaal bekende topdeejays draaien non-stop alle hits uit de 70’s en 80’s. In willekeurige volgorde zijn dit: Jaap Heerze (Jaap Premier) uit Twente, Henk Smit (Salland), Martin van Dokkumburg (NW Overijssel), Jos ter Horst (Salland en NW Overijssel) en de Radio Oost-presentatoren Oene Loonstra en Bert van Losser. Ze draaiden in de 70’s en 80’s allemaal hun plaatjes in de bekendste clubs en discotheken in Overijssel, weten waarover het gaat en ze stoffen voor deze avond nog eenmaal hun grammofoonplaten af. De mooiste danceclassics zullen elkaar in rap tempo opvolgen maar het gaat zeker niet alleen een discoparty worden. Op www.rtvoost.nl zie je waar de deejays allemaal gedraaid hebben.

Headliner

De feestdeejays Wipneus & Pim treden ook op 27 september op met een exclusieve versie van hun flitsend vrolijke 70’s en 80’s-show waarmee ze de zaal volledig op de kop zetten. Gekkigheid ten top en 100% garantie voor ouderwets feesten, dansen en springen op de leukste platen uit de muziekgeschiedenis. Vanuit hun hilarische feelgood-act komt het begrip ‘Foute Muziek’. Het samenspel van Wipneus & Pim is legendarisch tijdens hun danswedstrijden, ouderwetse jongens-tegen-de-meisjes-competities en playback-battles.
Nog eenmaal alle hits van toen op een rij tijdens de leukste muziekreünie van Overijssel met een lage entree van slechts €10 per persoon in de voorverkoop en €15 aan de zaal (indien nog beschikbaar). Tickets zijn in de loop van deze week te verkrijgen op www.evenementenhal.nl en zijn ook los te verkrijgen in de voorverkoop bij de receptie van de kantooringang van Evenementenhal Hardenberg (tijdens kantooruren 08.30 - 17.00 uur). Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg. De zaal gaat op 27 september, net als vroeger, al om 20.00 uur open!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.