nieuws

Jonnie en Therese Boer

Jonnie & Therese Boer - Chefs (R)Evolution
Jonnie & Therese Boer - Chefs (R)Evolution
Ben je liefhebber van lekker eten op hoog niveau? Dan moet je vanavond beslist kijken naar En Dan Nog Even Dit. Waarom? Omdat Jonnie en Thérèse Boer van restaurant De Librije in Zwolle aanschuiven. Zij zullen vol passie vertellen over het festival Chefs (R)Evolution. Dit culinaire evenement wordt zondag 14 & maandag 15 september in en rondom de Librije, Librije's Hotel en Theater De Spiegel gehouden.
Het echtpaar Boer is organisator van het festival maar werkt natuurlijk nauw samen met diverse sterrenchefs all over the world. Zo komt Massimo Bottura, sterrenchef van Osteria Francescana over vanuit Italië om aanwezig te zijn op dit culinaire spektakel.
Naast de internationale chefs zijn er kookwedstrijden voor jonge talenten. En is er net als tijdens de vorige editie, de Boerenmarkt XL. Hier presenteren 'de vrienden van Boer' zich met producten, gerechtjes en wijnen. Jonnie & Thérèse Boer willen met Chefs (R)Evolution, dat voor de tweede keer wordt georganiseerd, de liefhebber van lekker eten en drinken laten zien en proeven hoe rijk Overijssel en Nederland is.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.