nieuws

Go Ahead Eagles neemt Sander Duits over van RKC Waalwijk

Duits met RKC tegen FC Oss
Duits met RKC tegen FC Oss
Go Ahead Eagles heeft zich voor de komende twee seizoenen versterkt met Sander Duits van RKC Waalwijk, dat afgelopen seizoen degradeerde naar de Jupiler League.
Duits was bezig aan zijn zesde seizoen bij RKC Waalwijk. Hij was daar aanvoerder. Eerder speelde de 30-jarige middenvelder voor Almere City en De Graafschap.
"Voor ons jonge team brengt hij ervaring mee. Sander is bovendien iemand die fysiek zijn mannetje staat, een echte teamspeler, een jongen die past bij onze club", aldus een trotse trainer Foeke Booy. Hij heeft een fantastisch linkerbeen, een goede pass, kan bij spelhervattingen van grote waarde zijn. En ondanks zijn controlerende positie maakt hij altijd opvallend veel goals. Alles bij elkaar denk ik dat we veel plezier aan hem gaan beleven."
Het management van Duits, Forza Sports Group: "Vanuit voorzitter Edwin Lugt sprak direct veel vertrouwen. Voor Sander is het belangrijk dat hij weer op eredivisieniveau actief is. En Go Ahead is een prachtige club die uitstekend bij hem past. Ook willen we RKC bedanken voor het meedenken met Sander aangaande de transfersom. Dat siert hen enorm."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.