nieuws

Chihuahua overlijdt bij honkbaltraining Meppel, geraakt na geslagen homerun

Chihuahua overleden na homerun
Chihuahua overleden na homerun
Een chihuahua is in Meppel overleden nadat het beestje door een honkbal was geraakt. Het beestje wandelde vrijdag in de buurt van het veld van de Blue Devils, toen een speler van de club een bal voor een homerun over de hekken aan de rand van het veld sloeg. De bal landde precies op de plek waar het hondje op dat moment liep. Dat schrijft de Meppeler Courant.
Het incident gebeurde vrijdag tijdens de training. Nadat de bal over de hekken was geslagen meldde de persoon die op het hondje aan het passen was zich met het dode beestje bij de club. Het bestuur van de club en de eigenaar van het hondje zijn inmiddels in gesprek. Het bestuur wil de schade vergoeden en het leed verzachten.
Rond het sportpark staan waarschuwingsborden, daarnaast adviseren de club en de gemeente Meppel iedereen om tijdens wedstrijden en trainingen niet te dicht bij de hekken te komen. Volgens leden van de club neemt niet iedereen die waarschuwingen ter harte. Er is daardoor wel eens een auto beschadigd, maar persoonlijke ongelukken hebben zich nog niet voorgedaan.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.