nieuws

En Dan Nog Even Dit

En Dan Nog Even Dit
En Dan Nog Even Dit
Maandag 1 september gaat het dagelijkse praatprogramma En Dan Nog Even Dit weer van start.
Bert Eeftink, Dorothée Loorbach, Remco van 't Zelfde, André van der Zee en Hester van den Top haken elke werkdag in op de actualiteit en praten je bij over alles wat Overijssel bezighoudt.

Sanne Wallis de Vries en Nationale Reisopera

Maandag is cabaretière Sanne Wallis de Vries te gast. Samen met de Nationale Reisopera brengt ze de 'musical thriller' Sweeney Todd van Stephen Sondheim over het sinistere verbond tussen een Londense pasteitjes-bakker en een bloeddorstige barbier. Sanne speelt de rol van de pasteitjes-bakker die menselijke resten verwerkt in haar baksels. In En Dan Nog Even Dit vertelt ze hoe zij zich inleeft in haar dramatische rol. De twee-akter is op 5 september te zien in het Wilminktheater in Enschede en daarna nog op diverse plekken in het land.

Uitzending bijwonen

Wil je live bij de opnamen van En Dan Nog Even Dit aanwezig zijn? Dat kan! Het programma wordt opgenomen bij RTV Oost aan de Hazenweg 25 in Hengelo. De live-uitzending begint om 17.20 uur, je dient om 17.00 uur aanwezig te zijn. Als je wilt, kun je een (gratis) broodje mee-eten, kom dan iets eerder en geef het door bij je aanmelding. Heb je interesse om een opname bij te wonen, vul dan dit formulier in. Er is per uitzending plaats voor 10-15 mensen.
En Dan Nog Even Dit wordt elke werkdag uitgezonden om 17.20 uur en daarna elk uur herhaald. Kijk voor de actuele informatie over gasten op www.edned.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.