nieuws

Sport bij RTV Oost 28, 29, 30 en 31 augustus

RTV Oost Sport
RTV Oost Sport
Het sportweekend van RTV Oost begint al op donderdagavond met Europa League-voetbal. Verder dit weekend ruimschoots aandacht voor voetbal in de Topklasse en Inline skaten.
Donderdagavond staan de uitzendingen van Radio Oost in het teken van Europa League-voetbal. Vanaf 19.30 uur zijn er live flitsen van het duel FC Twente – Qarabag Agdam en vanaf 20.30 uur van de wedstrijd Sparta Praag - PEC Zwolle.
In Sport op Zaterdag om 21.35 uur aandacht voor Topklasse voetbal. SC Genemuiden speelt uit tegen Rijnsburgse Boys en HHC Hardenberg ontvangt SC Scheveningen. Sport op Zaterdag wordt elk uur herhaald.
In Sport op Zondag om 21.35 uur beelden van de wedstrijd EVV tegen HSC ‘21 uit de Topklasse. Verder aandacht voor het NK Inline Skaten op de weg in Wezep. Sport op Zondag wordt elk uur herhaald.
Radio Oost besteedt aandacht aan alle bovenstaande wedstrijden en evenementen. Daarnaast aandacht voor de Overijsselse eredivisieclubs. Vrijdag ontvangt Go Ahead Eagles om 20.00 uur het team van Willem II. Heracles Almelo speelt zaterdag om 19.45 uur uit tegen Excelsior. Zondag reist PEC Zwolle af naar NAC Breda, de wedstrijd wordt om 14.30 uur gespeeld. FC Twente speelt zondag thuis tegen Feyenoord om 16.45 uur.

De meest actuele informatie en alle aanvangstijden vind je op www.rtvoost.nl/sport.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.