Van der Werff: "Geen geslaagd debuut PEC Zwolle"

PEC Zwolle-verdediger Maikel van der Werff vindt het Europese debuut van PEC Zwolle in het tweeluik met Sparta Praag ondanks het goede spel niet geslaagd. "We zijn uitgeschakeld, dus is het niet geslaagd. Balen", zei Van der Werff na afloop.

De verdediger vervulde een schlemielige rol in Praag door over de bal heen te maaien bij de 1-0 en de bal van richting te veranderen bij de 2-0. "Ongelooflijk, want dat gebeurde in de thuiswedstrijd ook al. Maar we moeten realistisch zijn. In het begin kregen we twee grote kansen, daarvan had er zeker één in gemoeten. Daarna hebben we weinig kansen meer gehad." Vorige week schoot Van der Werff nog een penalty mis tegen Sparta en was hij ook al de pechvogel van de avond.

Niet ons beste spel
Ron Jans deelde na afloop de emotie van Van der Werff. "Er zat toch meer in. En we hebben vanavond niet op alle posities ons beste spel gespeeld. Alleen de eerste en laatste tien minuten waren echt goed van onze kant. Laten we hopen dat we snel weer mogen leren van deze nederlaag in Europa", besloot de trainer.

Deel dit artikel: