nieuws

John van den Brom en Mario Been genoemd als opvolger De Jonge bij Heracles Almelo

Jan de Jonge tijdens zijn laatste duel met Heracles Almelo tegen Excelsior
Jan de Jonge tijdens zijn laatste duel met Heracles Almelo tegen Excelsior
De namen van John van den Brom, Gertjan Verbeek en Mario Been worden genoemd als mogelijke opvolgers voor de vandaag ontslagen Heracles-trainer Jan de Jonge. Assistenten René Kolmschot en John Stegeman zijn voorlopig eindverantwoordelijk.
De kans dat Verbeek het gaat doen, is bijzonder klein. Verbeek zei vrijdag in het televisieprogramma Voetbal International nog dat hij geen interesse heeft in de job. Jan de Jonge is een goede vriend van Verbeek die al twee keer eerder, met succes, hoofdtrainer was in Almelo.

Been en Van den Brom

Mario Been en John van den Brom en hebben net als Verbeek geen club. Been was eerder succesvol als trainer van NEC. Hij kende een mindere periode bij Feyenoord. In België was hij werkzaam bij RC Genk waarmee hij in 2013 de beker won. Vorig seizoen werd hij ontslagen na tegenvallende resultaten.
John van den Brom was in Nederland eerder werkzaam bij AGOVV, ADO Den Haag en Vitesse. In België werd hij landskampioen met Anderlecht. Bij die club werd hij vorig seizoen ontslagen.

Flinke klus

Heracles Almelo heeft even tijd om een vervanger te zoeken. Volgend weekend wordt er niet gevoetbal in de eredivisie, omdat er interlands gespeeld worden. Als de nieuwe trainer binnen twee weken wordt gevonden, wacht de nieuwe man meteen een flinke klus. Heracles moet op bezoek bij Ajax
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.