nieuws

Kim Kötter ontmoet leden Koninklijk Huis

'Ik voelde me net het meisje in de film Princess Diaries. Van plattelandsmeisje tot prinses', aldus Kim Kötter. Afgelopen zaterdag leidde de Twentse een modeshow voor meerdere koningshuizen in Maastricht. De modeshow was onderdeel van het vierde nationale evenement ter ere van 200 jaar Koninkrijk.
Tijdens het evenement waren staatshoofden van Nederland, België, Luxemburg en Duitsland aanwezig. De viering had als thema internationale oriëntatie, waarbij cultuur, politie en handel centraal stonden. Dit jaar viert Nederland het 200-jarig bestaan van het Koninkrijk. Het hele jaar door zijn er meerdere activiteiten en evenementen die in het teken staan van 200 jaar Koninkrijk.
De viering was een geweldige ervaring voor de voormalig Miss Universe want ze was ook uitgenodigd voor het diner met de koninklijke gasten, inclusief een meet & greet met koning Willem-Alexander en Máxima. 'Ze waren zo lief en geïnteresseerd. Heel leuk met ze gepraat. Maxima is zo prachtig in het echt en Willem-Alexander was lekker gebruind en zag er ook goed uit. En Mathilde van België, zij geeft bijna licht. Wist niet dat ze zo mooi was. Heel vriendelijk ook', aldus Kim Kötter op haar facebooksite.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.