nieuws

Diederik Boer: "Al snel door dat je naar een echte topclub gaat"

Diederik Boer is trots op zijn transfer van PEC Zwolle naar Ajax. De doelman is de vervanger van Kenneth Vermeer, die naar Feyenoord vertrekt. Vandaag tekende hij voor drie jaar bij de Amsterdamse landskampioen.
Hij hoefde niet lang na te denken over de transfer: "Op het moment dat ik zaterdag Gerard moest komen en hij zei dat Ajax en Zwolle eruit waren, hoefde ik niet lang na te denken over de overstap en hebben we het rondgemaakt en hebben we de medische keuring gehad vandaag en nu is het allemaal definitief rond."
Vandaag was hij in de Arena en dat is toch iets anders dan Zwolle merkte Boer: "Je merkt wel dat dit veruit de grootste club van Nederland is. Dat merk je in alles, in het stadion, de ontvangst, alles wat daar voor je gedaan wordt en geregeld wordt. Ja in alle kleine dingetjes merk je dat het allemaal tot in de puntjes geregeld is. Dus wat dat betreft heb je al heel snel door dat je naar een echte topclub gaat."
Hij geeft aan wel graag terug te willen keren in Zwolle: "De club gaat me enorm aan het hart. Dus Ik hoop dat ik daar ooit nog een keer terug kan keren. Sowieso kom ik daar dit jaar nog als supporter en ik hoop dat ik daar ooit nog een keer terug kan keren. Is het niet als voetballer, dan in een functie."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.