nieuws

Moderna precies een jaar na verwoestende brand weer open in Hardenberg

Precies 365 dagen na een zeer grote brand opent wasserij en stomerij Moderna vandaag haar nieuwe bedrijfspand. Verwoest in Gramsbergen, klaar voor de toekomst in Hardenberg.
Afgelopen jaar kon Moderna haar klanten wel bedienen. Concurrerende bedrijven uit de branche namen het werk en veel personeel tijdelijk over. Uniek, maar nu dus niet meer nodig. Op een nieuw perceel van het industrieterrein Broeklanden bij Hardenberg heeft Moderna een modern en zeer duurzaam nieuw pand neergezet.
Herbouw op de vroegere locatie in Gramsbergen bleek geen optie. Daar zou het te lang duren voordat alle voorwaarden voor de bouw rond zouden komen. Voor de directeuren was alles er op gericht om binnen een jaar weer operationeel te zijn. Vriend en vijand noemen het een huzarenstukje dat het bedrijf zo snel na de totale vernieling weer zelf kan gaan wassen en stomen.

Open Huis

Aanstaande zaterdag biedt Moderna geïnteresseerden de gelegenheid om een kijkje te nemen in het nieuwe pand. Die dag is het open huis. Vanaf maandag gaat Moderna weer in bedrijf.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.