Eigenaar filmde stiekem gasten in sauna Tubbergen

De politie heeft een man uit de gemeente Tubbergen aangehouden voor het stiekem filmen van bezoekers van zijn privésauna. De zaak kwam aan het rollen nadat een vrouwelijke bezoeker van de sauna daarvan begin maart aangifte heeft gedaan.

De vrouw ontdekte tijdens haar verblijf in de sauna verborgen camera's. In de sauna werd echter nergens gewaarschuwd dat bezoekers gefilmd zouden worden.

Vermoedelijk niet verspreid

De politie is na de aangifte een onderzoek gestart en heeft het pand waarin de sauna zich bevond doorzocht. Daarbij zijn spullen in beslag genomen. Vermoedelijk werden vanaf medio 2020 filmopnames gemaakt van bezoekers van de sauna.

De politie heeft op dit moment geen indicatie dat de man de beelden heeft verspreid via bijvoorbeeld internet of websites.

Om welke sauna het gaat en in welke plaats in de gemeente Tubbergen de sauna is gevestigd wil de politie niet zeggen. De verdachte heeft een verklaring afgelegd en de officier van justitie moet nu bepalen of de man strafrechtelijk wordt vervolgd voor de stiekeme opnames.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
TUBBERGEN POLITIE
Deel dit artikel: