PEC Zwolle Vrouwen wint eerste duel van het seizoen

Yvette van Daelen
PEC Zwolle Vrouwen heeft dinsdagavond het eerste duel van het seizoen tot een goed einde gebracht. KAA Gent werd in België met 2-1 verslagen.
Na twintig minuten kwam PEC Zwolle op voorsprong door een treffer van Jennieke van der Pol. Kort na rust zorgde Yvette van Daelen voor een verdubbeling van de score. Kort voor het einde deed Anouk Bonnarens iets terug vanaf de strafschopstip, maar verder kwam de thuisploeg niet. PEC Zwolle kwam vrijdag in de eerste speelronde niet in actie omdat er een oneven aantal van 13 ploegen in de BeNe League speelt. Vrijdag staat de Overijsselse derby tussen PEC Zwolle en FC Twente op het programma.