Misidjan kijkt uit naar volle Grolsch Veste: "Kan niet wachten om te beginnen"

Virgil Misidjan verdedigt komende twee seizoenen de clubkleuren van FC Twente. De aanvaller werd donderdagmiddag gepresenteerd in De Grolsch Veste, het stadion waar hij zo snel mogelijk hoopt te schitteren.

"Als ik zo om me heen kijk kan ik niet wachten om te beginnen", hunkerde Misidjan dondermiddag in een lege Veste. "Zonder fans ziet het er al heel mooi uit, laat staan met fans. Ik wil gewoon de emoties van de fans meemaken en de warmte. Hopelijk gaan we mooie wedstrijden neerzetten."

Van PEC naar Twente

"Het voelt heel goed, ik ben blij dat ik de kans krijg bij FC Twente", vervolgt hij. "Ik heb voordat ik bij PEC Zwolle kwam al aangegeven aan Mike Willems dat het voor een half jaartje was. Daar hebben we goede afspraken over gemaakt. Zij hebben een voorstel gedaan, wat er op zich goed uitzag. Maar ik wilde sportief toch wat anders. Ik ben blij dat ze het bij PEC goed hebben opgevangen, want zij gunden mij dat ook."

Buitenland

Ook het buitenland lonkte voor Misidjan. "Inderdaad, er was interesse vanuit het buitenland. Maar ook in Nederland. Twente voelde gewoon goed en heel warm. En als alles contractueel zo wordt opgesteld dat je ook goed kunt presteren, dan zie ik geen enkele moeite om bij zo'n mooie club te spelen."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
BETAALD VOETBAL FC TWENTE
Deel dit artikel: