PEC Zwolle presenteert Siemen Voet: "Maakte uitstekende indruk"

PEC Zwolle heeft zich opnieuw versterkt voor komend seizoen. Verdediger Siemen Voet komt over van Club Brugge en tekende voor twee seizoenen, met een optie voor nog een jaar.

Voet is blij met zijn overstap naar Nederland. "Ik ben heel content om komend seizoen in de Eredivisie mijn opwachting te maken. PEC Zwolle is een ambitieuze club die er naar streeft om verzorgd en aanvallend voetbal te spelen. Dat past helemaal in mijn straatje. Wanneer het nieuwe seizoen over een paar weken zal doen losbarsten moet ik er staan en ga ik mijn best doen om in het basiselftal te geraken. Ik was daarstraks al even op het veld. Het stadion en de grasmat zien er tof uit en maakt de goesting in een nieuw seizoen voor mij alleen maar groter."

Uitstekende indruk

Mike Willems, technisch manager van PEC Zwolle, over de nieuwste aanwinst. "Siemen is een voetballende verdediger die een uitstekende indruk maakt op Art, de scouts en mij. Ook het feit dat hij linksbenig is en de nodige lengte met zich meeneemt zorgden ervoor dat wij hem erg graag aan onze selectie wilden toevoegen. Ik ben blij dat het gelukt is en dat onze groep, ook met de komst van Kostas Lamprou donderdag, steeds meer vorm begint te krijgen. Tijdens de voorbereiding is het aan Siemen om de technische staf verder te overtuigen van zijn kwaliteiten zodat zij niet om hem heen kunnen."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
PEC ZWOLLE BETAALD VOETBAL
Deel dit artikel: