HHC Hardenberg houdt punt over aan duel met Sparta Nijkerk

HHC Hardenberg is er zaterdagmiddag niet in geslaagd haar eerste competitiezege van het seizoen te boeken. Op bezoek bij Sparta Nijkerk kwam de ploeg van trainer Marcel Groninger niet verder dan 1-1.
HHC Hardenberg begon sterk aan het duel in Nijkerk en was met name via Sargon Gouriye gevaarlijk. Doelpunten bleven echter uit in het eerste bedrijf op sportpark De Ebbenhorst. Vlak na rust was het wel raak. HHC Hardenberg kwam op een 0-1 voorsprong via Gouriye, die een voorzet van Gersom Klok in het doel wist te werken. Na de openingstreffer liet Sparta Nijkerk zich meer zien. De thuisploeg werd gevaarlijk en kwam vijf minuten voor tijd op gelijke hoogte via Tim Muller. HHC kon het tij niet meer keren en moest genoegen nemen met een punt.