WVF niet opgewassen tegen Flevo Boys

WVF heeft geen punt overgehouden aan de ouverture in de hoofdklasse. De promovendus uit Zwolle verloor de eerste wedstrijd in de hoofdklasse C met 0-3 van Flevo Boys.
Op een sfeervol sportpark De Weide Steen was WVF niet opgewassen tegen de nummer vier van vorig seizoen. Al na vier minuten kwam Flevo Boys op een 0-1 voorsprong via Arjen Spaan. De bezoekers uit Emmeloord beslisten de wedstrijd al voor rust. Tim Rorije en Arjen Postma zorgden ervoor dat er na 27 minuten een 0-3 tussenstand op het scorebord stond. WVF wist in de tweede helft de schade achterin te beperken, maar kon voorin Flevo Boys ook geen pijn doen.