Handbalsters Dalfsen beginnen met ruime zege

Fabienne Logtenberg
De handbalsters van Sercodak Dalfsen zijn het seizoen goed begonnen. De landskampioen won zaterdagavond de eerste competitiewedstrijd overtuigend. In Geleen zegevierde Dalfsen met 19-36 tegen Vlug en Lenig.
V&L kon in de beginfase goed mee met Dalfsen, dat snel een domper te verduren kreeg. Al na een paar minuten moest Fabienne Logtenberg met een lichte knieblessure naar de kant. Dalfsen speelde zonder de sterkhouder, die later overigens wel weer kon spelen, een moeizame eerst helft.
Het gat bij rust was slechts vijf punten in het voordeel van Dalfsen. In het tweede bedrijf ging het beter bij de bezoekers. Dalfsen sloeg al snel een groter gat en liet V&L niet dichterbij komen. Het resulteerde uiteindelijk in een ruime 19-36 overwinning.