Nieuws

Oranjevrouwen in Enschede gearriveerd voor oefenwedstrijd in aanloop naar Spelen

De oefencampagne van de Oranjevrouwen in aanloop naar het Olympisch voetbaltoernooi wordt voortgezet in Twente. Zojuist landde het team op Twente Airport voor een oefenwedstrijd morgen tegen Noorwegen. Die wordt gespeeld in De Grolsch Veste in Enschede.
Het team vertrok vanmorgen rond 11:00 uur vanuit Bologna. Afgelopen donderdag speelde Oranje een oefenwedstrijd in en tegen Italië, die met 1-0 werd verloren.
Rond 12:30 uur landde het toestel op Twente Airport:
De Oranjevrouwen bivakkeren in De Lutte in aanloop naar de wedstrijd van morgen. Net als bij de oefenwedstrijd van de mannen, vorige week in het stadion van FC Twente, mogen er morgen ook 7.500 fans aanwezig zijn.

'Geweldig wat ze presteren'

Bij de aankomst bij het hotel in De Lutte was een handjevol fans aanwezig. Onder wie Hermie, die als voetballiefhebber altijd komt kijken als een team in De Lutte op bezoek komt. "Ik heb Duitse en Engelse topclubs gezien, dat is altijd heel interessant."
In de Oranjevrouwen heeft hij vertrouwen. "Er zitten een paar bekende dames tussen. Als ik de selectie zo bekijk, dan neem ik mijn petje af. Het is geweldig wat ze presteren."
Fans bij het hotel in De Lutte:
Fans bij het hotel in De Lutte
Fans bij het hotel in De Lutte © RTV Oost / Nout Peper

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.