nieuws

Twaalf tips over moord Robert Voorhorst na uitzending Opsporing Verzocht

Mogelijk is dit de auto van de daders
Mogelijk is dit de auto van de daders
Er zijn twaalf tips binnen gekomen over de moord op Robert Voorhorst in Zwolle. In het programma Opsporing Verzocht werd vanavond aandacht besteed aan de zaak.
Vorige week woensdag werd de 48-jarige Voorhorst om het leven gebracht terwijl hij net in zijn auto stapte op weg naar zijn werk. Met een automatisch wapen werd de wagen van Voorhorst doorzeefd met kogels. Hij overleefde de aanslag niet.
Vanavond toonde het programma Opsporing Verzocht bewakingsbeelden waarop te zien is hoe rond het tijdstip van de moord een auto hard wegrijdt, vlakbij de plek van de moord. Ook liet de politie foto's zien van een uitgebrande auto in Lelystad. Mogelijk is er een verband tussen die auto en de hard wegrijdende auto op de bewakingsbeelden.
De politie heeft nog altijd geen idee wat het motief voor de moord is geweest en zoekt daarom informatie. De eerste uitzending van vanavond leverde direct twaalf nieuwe tips op. Morgen wordt de uitzending herhaald op NPO2 om 11.40 uur. Donderdag besteedt ook het TV Oost programma Onder de Loep aandacht aan de zaak.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.