nieuws

Geen heraanbesteding leerlingenvervoer, TCR uit Raalte mogelijk in hoger beroep

Aanbesteding wordt niet over gedaan
Aanbesteding wordt niet over gedaan
De rechter heeft woensdag het verzoek van het Raalter bedrijf TCR Vervoer tot heraanbesteding van het leerlingenvervoer afgewezen. Dat meldt Vechtdal Centraal.
Volgens TCR is de aanbestedingsprocedure niet gegaan zoals dat vooraf was aangekondigd en moet de aanbesteding over. "Maar de rechter oordeelde vandaag anders", reageerde Marc Roescher tegenover Vechtdal Centraal teleurgesteld.

TCR overweegt hoger beroep

TCR laat het er niet bij zitten en denkt er over in hoger beroep te gaan. "Wij hebben morgen een gesprek met onze advocaat en dan gaan we bekijken wat de vervolgstappen zijn. Hoe lang dit duurt, durf ik niet te zeggen. Dat horen we hopelijk morgen."

'Rampzalig voor werkgelegenheid Raalt'

TCR vervoert tot nu toe de leerlingen in onder meer Raalte, Dalfsen, Deventer en Olst-Wijhe. De voorlopige gunning ging een paar maanden geleden naar Willemsen de Koning, die ook al de aanbesteding van de Regiotaxi won.
"Het is te hopen dat we in hoger beroep horen dat de aanbesteding over moet. Want anders is het rampzalig voor de werkgelegenheid in Raalte, maar ook in de rest van de regio."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.