nieuws

Discotheek Takens in Balkbrug opent begin oktober haar deuren

Takens weer open
Takens weer open
Discotheek Takens in Balkbrug opent begin oktober weer haar deuren. Dat meldt de Dedemsvaartse Courant. In april werd het uitgaanscentrum failliet verklaard.
Het pand is in bezit van de familie Wagenvoord. Zij gaan de discotheek nu zelf uitbaten. Eddy Wagenvoord zegt in de Dedemsvaarte Courant dat er veel mensen zijn die uitkijken naar het moment dat de discotheek weer open gaat. "We worden niet alleen gebeld met de vraag wanneer we open gaan, maar ook op social media worden we nauwlettend gevolgd."

'Het moet ons lukken'

Het teruglopend aantal discotheekbezoekers werd in april als reden genoemd voor het faillissement. Wagenvoord heeft er vertrouwen in dat Takens weer op de kaart wordt gezet. "Dat moet ons lukken. Wij hebben er met ons allen ontzettend veel plezier in om de deuren van Takens weer open te gooien", zegt hij. "Er staan tal van goede artiesten op ons programma, maar daarover later meer. Wel wil ik nog graag de komst van Van Dik Hout aankondigen. Zij treden zaterdag 11 oktober op en dan staat Erwin Nijhoff in het voorprogramma."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.