Heracles haalt met Robin Jalving opvolger van Michael Brouwer

Heracles Almelo heeft opnieuw zaken gedaan met FC Emmen. Doelman Robin Jalving komt over van de Drentse club en tekende voor twee jaar in Almelo.

Hij is bij Heracles de opvolger van Michael Brouwer als derde doelman. Die maakte zaterdag juist de stap op huurbasis naar Emmen. Jalving zal achter Janis Blaswich en Koen Bucker als derde doelman fungeren.

Ontwikkelingsmogelijkheden

"Robin is met zijn 21 jaar nog een jonge keeper met ontwikkelingsmogelijkheden. Daarmee past hij goed bij de visie van de club", zegt technisch directeur Tim Gilissen. "Robin gaat de rol van derde keeper invullen. Koen Bucker heeft zich de afgelopen seizoenen goed ontwikkeld en schuift op zijn beurt door naar de positie van tweede doelman."

Doorgroeien

De doelman zelf: "Ik zat vanaf de Onder 13 bij FC Emmen in de jeugdopleiding, die ik volledig heb doorlopen. Nu is het tijd voor een volgende stap. Ik heb hier met keeperstrainer Brian van Loo en Tim Gilissen gesproken. Er lag een ontwikkelingsplan voor me klaar, waar ik me in kon vinden. Ik wil net als Koen (Bucker, red) doorgroeien tot tweede doelman."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
HERACLES ALMELO BETAALD VOETBAL
Deel dit artikel: