Go Ahead Eagles start voorbereiding met gelijkspel tegen RKC Waalwijk

Go Ahead Eagles heeft de eerste minuten van de voorbereiding in de benen. In Terwolde speelde de ploeg tegen RKC Waalwijk vanmiddag met 1-1 gelijk.

De wedstrijd werd verdeeld in drie blokken van een half uur. Trainer Kees van Wonderen begon met twee nieuwe spelers. Mats Deijl en Philippe Rommens stonden aan de aftrap, net als proefspelers Osavaldo Iorio Forestero en Giovarny Sluijter. Verder speelden er enkele jeugdspelers en Andries Noppert stond de hele wedstrijd onder de lat.

Doelpunt voor beide ploegen

In het eerste half uur vielen er nauwelijks kansen te noteren en doelpunten vielen er dan ook niet. In het begin van het tweede gedeelte probeerde invaller en nieuwkomer Ragnar Oratmangoen het, maar zag doelman Etienne Vaessen zijn schot uit het doel houden. Aan de andere kant deed Noppert dat bij een vrije trap van Alexander Büttner. Het was wel RKC dat op voorsprong kwam. Na een fout van jeugdspeler Alex de Jong maakte Lennerd Daneels de 0-1. Een paar minuten later was het alweer gelijk door proefspeler Moritz-Broni Kwarteng. In het laatste half uur kwam er geen treffer meer bij en dus bleef het bij 1-1.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
GO AHEAD EAGLES BETAALD VOETBAL
Deel dit artikel: