nieuws

Heracles Almelo verder met interim-trainer John Stegeman

John Stegeman als trainer van Heracles Almelo
John Stegeman als trainer van Heracles Almelo
Heracles Almelo wil na het ontslag van trainer Jan de Jonge door met interim-trainer John Stegeman. Dat heeft voorzitter Smit van Heracles Almelo bevestigd.
Stegeman was assistent-trainer van Jan de Jonge en trainde de ploeg sinds zijn vertrek. De club ging op zoek naar een nieuwe trainer, maar dat is mislukt. Er zijn alleen gesprekken gevoerd met John van den Brom die zonder club zit, maar dat liep op niks uit. Stegeman moet zich later vandaag nog voor het bestuur presenteren. Daarna wordt er een besluit genomen.
Voor welke periode Stegeman wordt aangesteld, is nog onduidelijk. Er is nog een mogelijkheid dat er een ervaren assistent-trainer wordt toegevoegd aan de technische staf. Heracles Almelo is na vijf speelrondes de hekkensluiter in de eredivisie met nog geen enkel punt. Na het vierde verlies werd Jan de Jonge ontslagen.
Stegeman is al sinds 2008 als assistent-trainer werkzaam bij Heracles. Afgelopen zomer slaagde hij voor de cursus Coach Betaald Voetbal, waardoor hij ook als hoofdtrainer aan de slag mag. Stegeman was tussen 2002 en 2004 ook als voetballer actief voor Heracles. De oud-spits speelde verder bij onder meer Vitesse, Go Ahead Eagles en Cambuur Leeuwarden.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.