Nieuws

Inbrekers stelen rekken vol zonnebrillen bij opticien in Vriezenveen

Drie inbrekers hebben zondagavond laat bij opticien Hans Anders aan het Westeinde in Vriezenveen een kleine vijftig zonnebrillen gestolen. Ze maakten een groot gat in de ruit van de winkeldeur en gingen meteen naar de duurdere Ray-Ban zonnebrillen die voor in de winkel in rekken met sloten staan. Omdat de rekken slotjes hebben namen de inbrekers de brillen met rek en al mee. En dat gebeurde met grof geweld.
De filiaalhoudster van de optiekwinkel moest maandagmorgen even in haar ogen wrijven toen ze de winkel wilde openen. Niets deur van het slot draaien, alarm uitzetten, lampen aandoen en de reclameborden buiten zetten. In plaats daarvan keek ze naar een groot houten bord waarop een briefje was geplakt, afzender: de politie. Er was ingebroken, en de kapotte deur was provisorisch afgesloten.
Tekst gaat verder onder de video
Wie heeft zondagavond rond 23.30 uur iets gezien in de omgeving van de optiekwinkel aan het Westeinde? Wie weet meer over een partij Ray-Ban zonnebrillen? Heeft iemand iets verdachts gezien voorafgaand aan de inbraak? Waar zijn die stellingen van de brillen gebleven?

Tips?

- Bel meteen de tiplijn: 0800 - 6070 (gratis nummer)
- Stuur de politie Twenterand een privébericht op Facebook
- Gebruik het tipformulier van de politie
- Wil je liever anoniem informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000
- Anoniem tippen op internet kan via deze link
Opsporingsprogramma Onder de Loep
Opsporingsprogramma Onder de Loep © Onder de Loep

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.