nieuws

Laatste exclusieve kaarten voor het Oktoberfest

RTV Oost Oktoberfest
RTV Oost Oktoberfest
Op zaterdag 4 oktober komen de allerbeste Alpenlandenartiesten naar de Evenementenhal Hardenberg. Het begrip ‘RTV Oost Oktoberfest’ is zo bekend geworden dat de 2014-editie al bijna is uitverkocht. Het uitgaansplatform OverUit van RTV Oost, De Stentor en TC Tubantia heeft beslag weten te leggen op een serie exclusieve kaarten op de balustrade van de Klepperzaal waar het Oktoberfest gehouden gaat worden.
Deze kaarten bieden een exclusieve plaats voor een exclusieve prijs. Elk ticket heeft een korting van €5 en bij aankomst in Hardenberg wordt een originele bierpul cadeau gegeven. Vanaf een gezellig aangekleed balkon kan het complete artiestenprogramma met onder meer huisorkest de Eschländerkapel uit Hellendoorn, de Palemiger Spatzen, Sigrid & Marina, de Mooskirchner, Romy aus Bayern, die Woidrocker, Michel Wolsink en het RTV Oost Showballet bekeken worden. Het balkon bevindt zich rondom de hele Klepperzaal. RTV Oost-gastvrouw Dorothy Oosting (foto) presenteert deze editie en ze krijgt assistentie van Wijbrand van der Sande. RTV Oost maakt meerdere unieke televisieprogramma’s van deze avond.
Wilt u zich als vriendengroep, vereniging of bedrijf onderscheiden van de rest? Reserveer dan nu de laatste kaarten á €15 via: www.overuit.nl/tickets. Op www.rtvoost.nl/oktoberfest vindt u alle informatie over het RTV Oost Oktoberfest.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.