Sport

Heracles Almelo onderuit op bezoek bij FC Volendam

Ismail Azzaoui in het oefenduel tegen FC Volendam
Ismail Azzaoui in het oefenduel tegen FC Volendam © Orange Pictures
Heracles Almelo heeft voor de tweede keer in de voorbereiding een wedstrijd verloren. FC Volendam won vrijdag voor eigen publiek met 2-1 van de eredivisionist. Sinan Bakis maakte vlak voor tijd de enige Almelose goal.
De wedstrijd zou in eerste instantie over twee keer zestig minuten worden gespeeld, maar daar zagen beide clubs gisteren van af. Frank Wormuth liet verdeeld over beide helften twee verschillend elftallen spelen.
FC Volendam versloeg eerder in de voorbereiding ook al PEC Zwolle. De eerste treffer viel na iets meer dan een kwartier en kwam van de voet van oud-Heraclied Daryl van Mieghem. Nog voor rust verdubbelde FC Volendam de voorsprong na een mooi schot van Boy Deul. De goal van Sinan Bakis viel vlak voor tijd na een fout in de defensie.
Dinsdag kan Heracles Almelo zich al weer revancheren tegen een andere ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie. In Velsen-Zuid is Telstar dan de tegenstander.