Delen A32 bij Steenwijk en A1 bij Oldenzaal vanaf vanavond tijdelijk dicht wegens werkzaamheden

De A32 tussen Steenwijk en Havelte, in de richting van Meppel, is vanaf vanavond acht uur afgesloten wegens onderhoudswerkzaamheden. Ook de A1 tussen de Duitse grens en Oldenzaal gaat om die tijd dicht.

Op de A32 zijn ook de oprit Steenwijk (6), af- en oprit Steenwijk-Zuid (5) en de afrit Havelte (4) afgesloten. Ook is parkeerplaats Bovenboer dicht. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het vervangen van voegovergangen, het maaien van de berm, herstellen van schades aan het asfalt, de verlichting, de vangrail en het opnieuw aanbrengen van de markering.

Extra reistijd

Rijkswaterstaat waarschuwt dat het verkeer rekening moet houden met een extra reistijd van tien tot dertig minuten. Gele borden geven de omleidingsroutes aan. De werkzaamheden aan de A32 duren tot morgenavond elf uur.

Wat langer

De afsluiting van de A1 tussen Duitse grens en Oldenzaal gaat wat langer duren. Rijkswaterstaat herstelt het asfalt op verschillende locaties en de viaducten worden voorzien van nieuwe voegen. Hier wordt volgens Rijkswaterstaat een extra reistijd van 30 tot 45 minuten verwacht. Het weggedeelte gaat maandagochtend om vijf uur weer open voor verkeer.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
A32 STEENWIJK
Deel dit artikel: