Politie ontvangt dertig tips over zedenzaak Rheeze en vraagt om meer foto’s

De politie heeft sinds het verspreiden van het signalement van de mogelijke verdachte van het zedenincident op een camping in Rheeze zo’n dertig tips ontvangen. “Die zijn heel verschillend van aard”, laat woordvoerster Nicole van Voorst weten. Dinsdagavond besteedt het programma Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak.

In het opsporingsprogramma vraagt de politie morgen om meer foto’s en video’s. “We willen vooral graag beelden die op de camping zijn gemaakt. Bijvoorbeeld foto’s van kinderen of familieleden waar andere mensen in de achtergrond op staan”, aldus Van Voorst.

'Deel je foto's en video's met ons'

Vorige week maandag vond er tussen 15:30 en 16:00 uur een zedenincident in een toiletgebouw op camping de Zandstuve in Rheeze plaats. "Dus aan mensen die die maandag op de camping zijn geweest: deel je foto’s en video’s met ons", aldus de woordvoerster.

De man die door de politie gezocht wordt, sprak Nederlands, is vermoedelijk tussen de 20 en 40 jaar oud en droeg een donkere pet, korte broek, zwart shirt en slippers.

Mogelijk op de fiets vertrokken

De dader is na het voorval in het toiletgebouw mogelijk op de fiets vanaf de camping vertrokken. Direct na het voorval startte de politie een uitvoerig onderzoek. Ook vroeg de politie mensen om beeldmateriaal te delen.

In april vond er ook een zedenincident op dezelfde plek op de camping plaats. De politie onderzoekt of er overeenkomsten zijn in beide zaken.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
POLITIE RHEEZE
Deel dit artikel: