PEC Zwolle contracteert Gervane Kastaneer

PEC Zwolle heeft zich versterkt met Gervane Kastaneer. De 25-jarige aanvaller tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar.

Kastaneer komt transfervrij over van het Engelse Coventry City, waar zijn aflopende contract niet werd verlengd. Het laatste half jaar kwam hij op huurbasis uit voor Heart of Midlothian in Schotland.

Meerdere posities

Daarvoor speelde Kastaneer jarenlang in Nederland, bij FC Dordrecht, ADO Den Haag, FC Eindhoven en NAC Breda. Tussendoor maakte hij een uitstapje naar het Duitse Kaiserslautern. De Rotterdammer, die op alle posities in de voorhoede uit de voeten kan, heeft bijna honderd competitiewedstrijden achter zijn naam staan. Daarin maakte hij dertien treffers.

Corona

Kastaneer maakt deel uit van het nationale elftal van Curaçao, dat deze maand zou meedoen aan de Gold Cup. Vanwege een aantal positieve coronatesten moest het team zich terugtrekken. Kastaneer was één van de spelers met corona, maar hij is hersteld en meldde zich vandaag in Zwolle, waar hij toeschouwer is bij de oefenwedstrijd tegen Helmond Sport.

Vanaf morgen traint hij mee met de selectie van Art Langeler, die deze week op trainingskamp is in Epe.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
BETAALD VOETBAL PEC ZWOLLE
Deel dit artikel: