Deel gevonden spullen in Almelose woning weer terug bij eigenaren

Bij de politie zijn tot nu toe twintig reacties binnengekomen van mensen wiens spullen zijn aangetroffen in een woning van een man uit Almelo. Vijftien artikelen zijn weer terug bij hun rechtmatige eigenaar, zo bevestigt een politiewoordvoerder.

Gisteren maakte de politie bekend dat een kamer in het politiebureau in Almelo volstaat met boormachines, wastafels en gereedschap. Al deze spullen werden gevonden in een huis in Almelo. Een man wordt verdacht van heling, maar de politie was nog op zoek naar de rechtmatige eigenaren van de spullen. Alle spullen waren afkomstig van bouwplaatsen in Almelo en omgeving.

Vijftien artikelen zijn nu dus terug bij hun rechtmatige eigenaar. De politie kon tot nu toe zestien aangiftes linken aan de gevonden spullen. Hoeveel spullen er nog in de kamer liggen te wachten om opgehaald te worden, is niet bekend. Ook de totale waarde van het materiaal is niet duidelijk.

Mochten de resterende spullen uiteindelijk niet opgehaald worden, gaan ze de verkoop in of wordt het vernietigd. "In het slechtste geval gaat het, als er onvoldoende bewijs is, terug naar de verdachte. Maar dat hopen we uiteraard niet", vertelde agent Henk Schuler gisteren.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
ALMELO REGIO ALMELO 112 NIEUWS
Deel dit artikel: