Nieuws

Politie publiceert foto van vermiste Tino uit Deventer

Politie publiceert foto van vermiste Tino uit Deventer
Politie publiceert foto van vermiste Tino uit Deventer © RTV Oost/Wouter de Wilde
In een poging om de vermiste Deventenaar te vinden, heeft de politie een foto van de man gepubliceerd. Het gaat om Tino, hij heeft een groot litteken in zijn rechterknieholte.
De kale man is 1,78 meter lang en vertrok donderdag 15 juli in een grijze Nissan Juke met het kenteken 27-PNG-6. Vermoedelijk droeg hij toen een korte witte schildersbroek en een blauw-wit gestreept of paars T-shirt. Daarnaast is hij dus te herkennen aan een groot litteken in zijn rechterknieholte.
In het vermissingsbericht doet de politie ook een emotionele oproep. 'En Tino, je familie maakt zich ontzettend veel zorgen. Dus als je dit leest: neem alsjeblieft contact op.'

Zoektocht

Vorige week gaf de politie al aan op zoek te zijn naar camerabeelden. Het gaat om beelden waarop een grijze Nissan Juke te zien is. Die zou op de ochtend van de vermissing op de N337 tussen Deventer en Zwolle hebben gereden.
Vorige week werd er in de driehoek Herxen - Windesheim - Werven met drones en speurhonden naar Tino gezocht, maar deze zoektocht leverde niets op.

Contact opnemen

De politie roept mensen op die hem onlangs nog hebben gezien of meer informatie hebben om contact op te nemen. Dat kan telefonisch door te bellen naar 0900 – 8844 en daarbij 2021328724 te vermelden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.