Sport

Heracles Almelo in eigen huis onderuit tegen promovendus NEC

Heracles lijdt oefennederlaag tegen NEC
Heracles lijdt oefennederlaag tegen NEC © Orange Pictures
Heracles Almelo heeft de derde opeenvolgende nederlaag geleden in de voorbereiding. Op Erve Asito kwamen de manschappen van Frank Wormuth zaterdagmiddag niet tot scoren tegen promovendus NEC. Het werd 0-1.
Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Jordy Bruijn. De middenvelder wist na ruim 25 minuten doelman Eric Verstappen van afstand te verschalken: 0-1.

Laursen en Bakis dichtbij

Na rust kreeg de Almelose formatie nog twee goede mogelijkheden om langszij te komen. Eerst zag Nikolai Laursen zijn inzet uit de kruising gevist worden door NEC-doelman Mattijs Brandenhorst en vlak voor tijd kopte Sinan Bakis - na een voorzet van Elias Sierra - op de lat. Zodoende bleef het 0-1 in Almelo.

FC Emmen

Morgen komt Heracles opnieuw in actie. Dan is in Drenthe FC Emmen de volgende tegenstander in de oefencampagne.