Sport

PEC Zwolle boekt in eigen huis oefenzege op SC Cambuur

PEC Zwolle heeft zaterdagmiddag de tweede oefenzege van de voorbereiding geboekt. De formatie van Art Langeler versloeg in eigen stadion SC Cambuur met 2-1.
Afgelopen dinsdag waren de Zwollenaren nog een maatje te groot voor Helmond Sport (3-0).

Saymak

Tegen Cambuur nam PEC tien minuten voor rust de leiding dankzij een treffer van Mustafa Saymak, die na een gekeerd schot van Eliano Reijnders de rebound wist binnen te schieten, 1-0. Vlak na rust had Pelle Clement pech dat zijn inzet via de ene paal op de andere paal belandde.

Reijnders beslist duel

De promovendus uit Leeuwarden wist halverwege de tweede helft nog langszij te komen via Robin Maulun (1-1), maar toch was het slotakkoord voor de thuisploeg. Met een vlammend schot bepaalde Reijnders een kwartier voor tijd de 2-1 eindstand.