Ook GGD in Twente gaat prikken zonder afspraak, in Enschede en Almelo

Na de GGD IJsselland gaat ook de GGD in Twente coronavaccinaties zetten zonder dat mensen daar vooraf een afspraak voor hoeven te maken. Vanaf dinsdag kan dat in Almelo, een dag later is het ook dagelijks mogelijk in Enschede.

De GGD in Twente benadrukt dat het prikken zonder afspraak alleen bedoeld is voor mensen die nog geen vaccinatieafspraak hebben staan. "Het is dus niet mogelijk je vaccinatie eerder te krijgen door een al ingeplande afspraak af te zeggen en naar prikken zonder afspraak te komen."

Almelo en Enschede

Wie een coronavaccinatie wil halen zonder afspraak, kan vanaf morgen terecht in de vaccinatielocatie in de Schelfhorst in Almelo. Vanaf woensdag kan dat ook in Enschede, bij de vaccinatielocatie aan het Colosseum.

Prikken zonder afspraak is er dagelijks mogelijk van 08:30 tot 16:00 uur. Mensen krijgen het Pfizer-vaccin. "Wij willen zoveel mogelijk mensen de kans geven zich zo snel mogelijk te laten vaccineren", zegt de GGD.

In IJsselland is het al iets langer mogelijk om je te laten vaccineren tegen corona, zonder dat je daar vooraf een afspraak voor hoeft te maken.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Deel dit artikel: