nieuws

Grenzeloos Genoegen

Grenzeloos Genoegen
Grenzeloos Genoegen
Zaterdag gaan Dorothy Oosting en wijnkenner Hans Averesch op bezoek bij Hans en Astrid Horn in Torrita di Sienna in Toscane. Hans en Astrid komen van oorsprong van stal Wiemselbach uit Ootmarsum.Â
Hans Horn werd wereldberoemd toen zijn paard Libero H. met Jos Lansink vele internationale hippische prijzen won. Hans is momenteel werkzaam in en voor Italië als bondscoach hippische sport. Hiervoor reist hij de hele wereld rond. Zijn vrouw Astrid vergezelt hem wel eens, maar blijft ook vaak alleen in hun prachtige huis in Toscane of ontvangt daar vrienden.

Vandaag krijgt Dorothy door Hans Horn een rondleiding door het huis en over het grote omliggende landgoed. Ze hebben ook een eigen wijngaard met Libero H. wijn. Er wordt een bezoek aan Siena gebracht en ze bezoeken met z'n vieren een origineel terra cotta fabriekje. Astrid Horn heeft bevriend pizzabakker Mario (!) die een goed mondje Nederlands spreekt, gevraagd te koken. Hans Averesch laat Dorothy kennismaken met Catarina Dei en de naar haar vernoemde wijn. Ze komen erachter dat Catarina ooit een bekende zangeres was.
Grenzeloos Genoegen wordt elke zaterdag uitgezonden om 16.35 uur en elk uur herhaald.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.