nieuws

Man (25) in Enschede overleden, politie gaat uit van misdrijf

Een 25-jarige man is afgelopen nacht in Enschede onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen. De politie gaat uit van een misdrijf en doet onderzoek.
De politie kreeg tegen twee uur een melding van onenigheid in de Enschedese Fazantstraat. Agenten troffen vervolgens op straat de 25-jarige man zwaargewond aan. Er is volgens een woordvoerder nog geprobeerd om de man te reanimeren, maar dat mocht niet baten. Over de aard van zijn verwondingen heeft de politie nog geen mededelingen gedaan.
De politie heeft zaterdagochtend een rechercheteam (TGO) op de zaak gezet en is gestart met een buurtonderzoek. Ook de woning van het slachtoffer is doorzocht. Getuigen wordt gevraagd zich te melden. De politie is op zoek naar een kleine donkere auto met daarin twee personen die door de Fazantstraat is gereden. Wie weet meer over deze auto of de inzittenden? Het TGO verzoekt getuigen of personen die iets hebben gezien of meer weten over dit misdrijf contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844 of meld Misdaad Anoniem 0800-7000

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.