nieuws

Drie verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij dood man in Enschede

Fazantstraat in Enschede afgezet na dood 25-jarige man
Fazantstraat in Enschede afgezet na dood 25-jarige man
De politie heeft twee mannen en een vrouw aangehouden aangehouden in verband met de dood van een 25-jarige man in Enschede. Het slachtoffer werd vannacht aan de Fazantstraat in Enschede gevonden. Hij was zwaargewond en overleed korte tijd later.
De politie meldt dat de verdachten zijn aangehouden in Bergen op Zoom. De politie kreeg vannacht rond twee uur een melding van een ruzie aan de Fazantstraat. Agenten troffen alleen nog de zwaargewonde man aan en probeerde hem nog te reanimeren. Dat mocht niet meer baten.
De politie meldt alleen dat de twee mannen en de vrouw zijn aangehouden in verband met betrokkenheid bij een misdrijf of het overlijden van de man.
De politie heeft vanmorgen een rechercheteam op de zaak gezet en startte met een buurtonderzoek. Ook de woning van het slachtoffer is daarbij onderzocht. De politie gaf eerder vandaag aan op zoek te zijn naar een een kleine donkere auto met daarin twee personen die door de Fazantstraat in Enschede reden. Of deze personen zijn aangehouden in Bergen op Zoom en hoe de politie de verdachten in Noord Brabant op het spoor is gekomen, is nog niet bekend. De poitie heeft daarover nog geen mededelingen gedaan.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.