nieuws

Twee Belgen onder verdachten betrokkenheid dood man uit Enschede

Onderzoek naar dood 25-jarige man uit Enschede
Onderzoek naar dood 25-jarige man uit Enschede
De twee mannen die zijn aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van een 25-jarige man in Enschede, komen uit de buurt van Antwerpen in België. De twee mannen van 18 en 24 jaar en een vrouw van 21 jaar uit Bergen op Zoom werden gistermiddag rond 17.00 uur gearresteerd in Bergen op Zoom.
De politie wil nog niet kwijt wat de relatie is tussen het slachtoffer en de verdachten. De 25-jarige man werd in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaargewond aan de Fazantstraat aangetroffen. Hij overleed korte tijd later. Inmiddels is uit sectie op zijn lichaam vast komen te staan dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen. Hoe, wil de politie op dit moment nog niet zeggen.
De politie heeft het huis van het slachtoffer aan de Fazantstraat in Enschede en een huis in Bergen op Zoom doorzocht. Wat daar is gevonden is niet bekend gemaakt. Ook de huizen van de Belgische verdachten worden vandaag doorzocht.

'Tips over bijzonderheden afgelopen dagen aan de Fazantstraat'

De verdachten worden vanmiddag naar het arrestantencomplex in Borne overgebracht voor verhoor. Bij de arrestatie van de twee Belgen heeft de politie nauw samengewerkt met politie en justitie in België. Sinds gisterochtend is een rechercheteam van meer dan dertig mensen op de zaak gezet. Er is onder meer sporenonderzoek gedaan en een buurtonderzoek gehouden. De politie wil graag tips van mensen die gisternacht en de afgelopen dagen voor de dood van de man rond zijn huis aan de Fazantstraat in Enschede iets bijzonders hebben gezien.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.