nieuws

Onrustige uitgaansnacht in Hengelo: vier aanhoudingen

Politie: onrustige uitgaansavond in Hengelo
Politie: onrustige uitgaansavond in Hengelo
De politie heeft de afgelopen nacht vier mensen aangehouden in het centrum van Hengelo tijdens een onrustige uitgaansnacht.
Een 21-jarige man uit Enschede werd rond 04.15 uur aan de Beekstraat aangehouden omdat hij kort daarvoor betrokken was bij een opstootje in een horecazaak. Hij wilde zijn identiteitsbewijs niet laten zien aan de agenten.
Een half uur later werd een 36-jarige man uit Hengelo in dezelfde straat in de boeien geslagen omdat hij niet weg wilde gaan na een ander opstootje. De politie sommeerde hem te vertrekken, maar de man bleef degene met wie hij ruzie had uitdagen.
Rond dezelfde tijd werd aan de Willemstraat een man aangehouden die in de nacht al meerdere malen voor problemen had gezorgd. Waar de man vandaan komt en hoe oud hij is is niet bekend.
Rond 06.00 uur was het weer onrustig in het centrum van Hengelo, nu in de Marktstraat. Toen agenten daar aankwamen gedroeg een 22-jarige man zich vervelend. Toen de man weigerde te vertrekken, werd hij aangehouden voor verstoring van de openbare orde. Hij verzette zich hevig bij zijn aanhouding, waarbij hij probeerde een kopstoot uit te delen aan een agent.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.