Zeker twee doden en meerdere zwaargewonden in Haaksbergen bij ongeluk met monstertruck

Bij het ernstige ongeluk met een monstertruck in Haaksbergen zijn zeker twee doden gevallen. Dat meldt burgemeester Gerritsen van Haaksbergen. Eén van de omgekomen slachtoffers is volgens hem een kind.

Een monstertruck reed tijdens AutoMotorSportief het publiek in en reed over meerdere mensen heen. De organisatie spreekt van zeker vijftien tot dertig gewonden, waaronder zwaargewonden en zeker twee doden. Het ging mis toen de truck aan het einde van de show over een rij auto's zou heen rijden.

Hulpdiensten zijn massaal aanwezig. Ook artsen uit Haaksbergen zijn opgeroepen. Er zijn meerdere traumahelikopters opgeroepen. De omgeving van de Stationsstraat is afgezet en toeschouwers en pers worden op afstand gehouden. Op internet zijn inmiddels meerdere schokkende video's te zien van het ongeluk. Eentje staat op de Facebookpagina van RTV Sternet.

De show was op een groot scherm in de Spoorstraat te volgen. Veel mensen zagen daar hoe de truck niet afremde en op het publiek inreed. De verslagenheid is groot.

Bekijk ook het dossier 'Monstertruckdrama Haaksbergen'.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: