Derde dodelijk slachtoffer na ernstig ongeluk met monstertruck in Haaksbergen

Er is een derde dodelijk slachtoffer na het ernstige ongeluk met een monstertruck in Haaksbergen zondagmiddag. Dat heeft de gemeente bekendgemaakt. Eén van de zes zwaargewonden is aan de verwondingen overleden.

De overledenen zijn een kind (jongen), een volwassen man en een volwassen vrouw. De families zijn inmiddels geïnformeerd. Er zijn nog vijf personen die in kritieke toestand in het ziekenhuis liggen. Achttien anderen hebben lichtere verwondingen.

Geschokt

Op de website van de gemeente zegt burgemeester Gerritsen: "In Haaksbergen en ver daarbuiten zijn we geschokt door deze gebeurtenis. Wij leven intens mee met de familieleden van de overledenen, alle andere slachtoffers en overige getroffenen van dit vreselijke ongeval." Ook spreekt hij zijn waardering uit voor de hulpverleners.

Tijdens een stuntshow reed rond vier uur een monstertruck het publiek in. In eerste instantie werden twee doden en 24 gewonden gemeld. De zes zwaargewonden waren er zo ernstig aan toe dat er al rekening mee werd gehouden dat het dodental verder zou oplopen.

Condoleanceregister in gemeentehuis

Het crisisteam komt maandagmorgen om acht uur weer bij elkaar. Ook wordt maandag een condoleanceregister ingericht in de ontvangsthal van het gemeentehuis in Haaksbergen.
 

Bekijk ook het dossier 'Monstertruckdrama Haaksbergen'.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: