Betaald voetbal

Queensy Menig niet naar Belgrado of Utrecht: "Ik ga Twente niet zomaar inruilen"

De kans is groot dat Queensy Menig dit seizoen 'gewoon' bij FC Twente blijft. Er is interesse van meerdere clubs, maar Menig laat weten niet zomaar uit Enschede te vertrekken.
Clubs die genoemd worden zijn Partizan Belgrado en FC Utrecht, maar naar beide clubs vertrekt Menig sowieso niet. "Ik weet dat er interesse is, clubs komen en gaan. Ik ben gewoon hier, ik zit op m'n plek en ben happy."

Niet zomaar inruilen

"Het is zeker geen straf om bij Twente te spelen. Twente is een mooie club, heeft me veel gegeven en dat ga ik niet zomaar inruilen. Als er iets komt waar ik geen nee tegen kan zeggen, moeten we kijken. Maar op dit moment is dat nog niet langsgekomen."

Compleet plaatje

Menig speelde eerder al in Frankrijk en Engeland en zou een nieuw buitenlands avontuur nog wel willen. "Ik ben een paar jaar ouder, heb iets meer ervaring. Ik denk dat ik er wel klaar voor zou zijn, maar het plaatje moet compleet zijn. Ik weet wat ik heb. Ik zit hier twee jaar. Ik wil happy zijn."

Niet interessanter of mooier

Partizan Belgrado, dat concreet was en twee keer een bod neerlegde bij Twente, wordt het dus sowieso niet. "Ik vind het niet veel interessanter of mooier dan wat ik hier heb", aldus de aanvaller.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.