nieuws

Evenement met monstertruck in Tubbergen dinsdag afgelast na drama Haaksbergen

De live-show van het Stunt Movie Production-team in Tubbergen dinsdag gaat niet door. Dat heeft de organisatie vanmorgen besloten in overleg met de gemeente.
Reden voor het afblazen van het evenement is het drama in Haaksbergen zondag waarbij een monstertruck op het publiek inreed. Drie doden en 23 gewonden waren het gevolg. Ook in Tubbergen zouden morgen een monstertruck in actie komen. Burgemeester Stegers van Tubbergen zei zondag al te hopen dat het evenement zou worden afgelast.
Ook de 'Monstershow' in De Lutte donderdag gaat waarschijnlijk niet door. De gemeente Ommen bekijkt nog of een stuntevenement met monstertrucks komende zaterdag op de Rotbrink in Ommen wel door kan gaan.
De gemeente Ommen bekijkt op dit moment of de Stunt- en Monster-Truck-Show, aankomende zaterdag op de Rotbrink in Ommen, door kan gaan. Dat laat de gemeente desgevraagd weten tegenover Vechtdal Centraal. Ook in Nijverdal (zondag 5 oktober) en Raalte (dinsdag 7 oktober) staan stuntshows gepland. Of die doorgaan is ook nog niet bekend.
 
Bekijk ook het dossier 'Monstertruckdrama Haaksbergen'.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.