GGD's Twente en IJsselland houden meeste priklocaties voorlopig open

Waar in de rest van het land GGD's veel priklocaties sluiten, blijft het merendeel van de vaccinatieplekken in Overijssel vooralsnog gewoon geopend.

Reden voor het sluiten van de locaties is de terugloop van het aantal mensen dat nog gevaccineerd moet worden. Veel mensen hebben al een tweede prik gehad of hebben ervoor gekozen om zich niet te laten vaccineren.

IJsselland

In IJsselland sluiten na komende zondag de priklocaties in Dalfsen en Kampen. In Raalte stond een mobiele prikunit, maar die is eind juli al gesloten. Een mobiele unit staat er nog in Wijhe, maar die is deze week voor het laatst geopend. Het is vooralsnog niet de bedoeling dat er binnenkort nog een mobiele prikunit wordt geopend, aldus GGD IJsselland.

Wie zich nog wil laten vaccineren, kan terecht in Zwolle, Deventer en Hardenberg. Op al die locaties kunnen mensen terecht zonder vooraf een afspraak te hoeven maken.

Twente

In Twente houdt de GGD de locaties in Almelo, Enschede, Hengelo en Nijverdal open. Bij die eerste twee kunnen mensen terecht zonder afspraak. De locatie in Oldenzaal is sinds 26 juli gesloten. Per 16 augustus sluiten ook de deuren van de locatie in Markelo.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
GGD TWENTE GGD IJSSELLAND CORONAVIRUS
Deel dit artikel: