Oost op het Asfalt: rijgedrag van sommige weggebruikers blijft onnavolgbaar

Het weggedrag van sommige automobilisten blijft onnavolgbaar. Zoals dat van deze automobilist bij Nijverdal. Eerst blijft hij doodgemoedereerd en kennelijk uiterst relaxed links rijden om vervolgens snel gas bij te geven en vol door rood te rijden.

In deze aflevering van de vaste rubriek Oost op het Asfalt legt de dashcam weer en opmerkelijk tafereel vast.

Alle tijd

Te zien is hoe een automobilist kennelijk alle tijd van de wereld heeft. Het is een van de eerste lessen in het verkeer dat je nooit onnodig links moet blijven rijden, maar deze bestuurder trekt zich er niets van aan. Na het verlaten van de tunnel bij Nijverdal blijft hij doodgemoedereerd links rijden.

Maar als hij dan ter hoogte van de afslag richting de Toeristenweg over de Sallandse Heuvelrug komt en de verkeerslichten springen op oranje, geeft hij ineens een enorme dot gas bij. Om vervolgens vol door het rode licht te rijden. Blijkbaar was deze automobilist toch niet zo relaxed als hij aanvankelijk wilde doen lijken.

OOST OP HET ASFALT

RTV Oost besteedt in de rubriek Oost op het Asfalt aandacht voor opmerkelijke situaties in het Overijssels verkeer. Gevaarlijke situaties, agressie onder automobilisten. Maar het mogen ook grappige, kolderieke taferelen zijn.

Zie deze pagina voor het toesturen van video's.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Deel dit artikel: